ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 00:15
Advert

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk'ün Ramazan Bayramı Mesajı

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk Ramazan Bayramı dolayısı ile bayram mesajı yayımladı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 20-04-2023 12:20   Güncelleme : 20-04-2023 12:24
Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk'ün Ramazan Bayramı Mesajı

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk Ramazan Bayramı dolayısı ile yayımladığı bayram mesajında, Bayramların gönülleri yumuşatarak kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barıştırılması için önemli fırsat günleri olduğunu ifade ederek mesajında şöyle dedi.

“Kıymetli Hemşehrilerim,

İslam Alemi ve bizler için kutsal olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirip bir bayrama daha kavuştuk. Hamdolsun.

Bayram, huzur ve bereketiyle tüm sıkıntılarımızı inşallah geride bırakmamıza vesile olsun. Hanelerimize, ülkemize ve tüm coğrafyalara güzellikler getirsin.

Değerli Şebinkarahisarlılar,

Bayram dolayısıyla sıla-i rahim yapmak üzere yolda olan ve dönüş yoluna çıkacak olan sürücülerimizden hem kendilerinin, hem sevdiklerinin hem başkalarının canlarını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına harfiyen uymalarını tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da ilçemizde hizmet veren şehir içi dolmuşlarımız sizleri sevdiklerinize bayramlaşmanız, kucaklaşmanız için ücretsiz taşıyacaktır.

Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır.

Bayram vesilesiyle anne ve babalarımız, büyüklerimiz, akrabalarımızın yanı sıra yetimleri, öksüzleri, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, depremzede kardeşlerimizi unutmayalım, onların da gönüllerini almayı ihmal etmeyelim.

Ben bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, İslam dünyasının ve tüm Şebinkarahisarlı Hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum. Ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.

Hepinize saygı ve selamlarımla…”

HüseyinHüseyin