ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:31
Advert

Şebinkarahisar Belediye Başkanından Katı atık toplama istasyonuyla ilgili açıklama

Şebinkarahisar Katı atık toplama istasyonu inşaatı tamamlandığında şehrin temizlik ve çevre yönetimi sorunlarına kalıcı bir çözüm getirecektir.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 16-10-2023 20:24   Güncelleme : 16-10-2023 20:40
Şebinkarahisar Belediye Başkanından Katı atık toplama istasyonuyla ilgili açıklama

Şebinkarahisar Katı atık toplama istasyonu inşaatı, çöplerin vahşi depolama sisteminden uzaklaştırılması amacıyla hızla devam etmektedir. Bu istasyonun önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanıyor. Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Başkan Yardımcısı Adnan Kesmez ve Fen işleri müdürüyle birlikte devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, devam eden inşaat çalışmalarını şantiye alanında incelemelerde bulunarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Şentürk, "Katı Atık Transfer İstasyonu şantiye sahasında kontrollerde bulunarak, firma yetkililerinden yapım işinin son durumu hakkında bilgi aldık. Projede büyük bir kısmın tamamlandığını gördük ve sona doğru ilerleniyor. Önümüzdeki yıl transferlere başlayacağız" şeklinde konuştu.

Şebinkarahisar Katı atık toplama istasyonu inşaatı tamamlandığında şehrin temizlik ve çevre yönetimi sorunlarına kalıcı bir çözüm getirecektir. Çöplerin düzenli bir şekilde toplanması ve taşınması sağlanacak, çevre kirliliği büyük ölçüde azalacaktır. Şebinkarahisar'ın temiz ve yaşanabilir bir şehir olma hedefine katkıda bulunan bu proje, önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete girecek.

HüseyinHüseyin