ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 04:59
Advert

Şebinkarahisar Belediyespor Hasret Kaldığı Galibiyete Ulaştı

Şebinkarahisar Belediyespor, sahasında karşılaştığı Tireboluspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 37. Dakikada penaltıdan kaptan Bekir Kaya kaydetti.

SPOR
Giriş Tarihi : 05-02-2023 17:59   Güncelleme : 05-02-2023 18:22
Şebinkarahisar Belediyespor Hasret Kaldığı Galibiyete Ulaştı

Şebinkarahisar Belediyespor, sahasında karşılaştığı Tireboluspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın tek golünü 37. Dakikada penaltıdan kaptan Bekir Kaya kaydetti.

Giresun Süper Amatör Kümenin 15. hafta maçı büyük öneme sahip olurken, Şebinkarahisar Belediyespor Ligin ilk yarısında 3-2 kaybettiği Tireboluspor karşısına mutlak galibiyet almak için çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 37. Dakikada Şebinkarahisar Belediyespor Kaptanı penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla biterken, ikinci yarıda da başka gol olmayınca Şebinkarahisar Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Her anı heyecanlı geçen maça, Şebinkarahisar Kaymakamı Alay Yazıcı, Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Kulüp Başkanı Bayram Karaman ve kulüp yönetim kurulu üyeleri, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, İstanbul’dan ve Şebinkarahisar’dan gelerek Şebinkarahisar Belediyespor’a destek veren taraftarlar uzun süredir galibiyete hasret kalan kulüplerine destek oldular.

Şebinkarahisar Belediyespor’un kendi seyircisi önünde aldığı galibiyet, futbolculara, teknik heyete ve taraftarlara moral oldu.

Maç sonucu: Şebinkarahisar Belediyespor : 1 Treboluspor : 0

HüseyinHüseyin