ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:12
Advert

Şebinkarahisar’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Şebinkarahisar’da Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Kesik konuşma yaptı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 19-10-2023 17:46   Güncelleme : 19-10-2023 18:09
Şebinkarahisar’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Şebinkarahisar’da Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törende, Şebinkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Kesik Atatürk büstüne çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törende Cafer Kesik konuşma yaptı.

 

Başkan Cafer Kesik, "Muhtarlığın 187 yıllık Merkezi/ Yerel idareyi temsil eden kurumları arasında siyasal barışın sağlandığı tek müessese siyasallaşmamış tek çözüm merkezidir." diyerek konuşmasının sonunda Filistin'de zulme uğrayan ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

 

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Mahmut Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Şafak, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

19 Ekim Muhtarlar Günü, ülkemizde her yıl olduğu gibi Şebinkarahisar ilçesinde de törenlerle kutlandı. Hükümet Konağı önünde gerçekleşen törene, Şebinkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Kesik, diğer muhtarlar ve ilçenin önemli kurum amirleri katıldı.

 

Muhtarlar, köylerde ve mahallelerde yerel hükümetin temsilcileri olarak önemli bir rol oynarlar. Halkın temsilcisi olan muhtarlar, sorunların çözümünde ve yerel yönetim faaliyetlerinde etkin bir şekilde görev alırlar. Bu nedenle, Muhtarlar Günü gibi özel günler, onların çalışmalarının takdir edilmesi ve toplumda daha iyi anlaşılması açısından önemlidir.

 

Şebinkarahisar’da düzenlenen bu tören, muhtarlarımızın önemine dikkat çekerek onları motive etmeyi amaçlamaktadır. Tüm muhtarlarımıza gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Sonuçta, toplumun yaşam kalitesinin yükselmesi ve refahın artması için muhtarlarımızın çabaları önemlidir.

HüseyinHüseyin