ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 23:11
Advert

Şebinkarahisar’da 19 Mayıs Coşkusu

Şebinkarahisar’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe stadında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 20-05-2023 00:31   Güncelleme : 20-05-2023 00:34
Şebinkarahisar’da 19 Mayıs Coşkusu

Şebinkarahisar’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İlçe stadyumunda düzenlenen görkemli törenle yapıldı.

Törene, Şebinkarahisar Kaymakam vekili Alucra Kaymakamı Muhammet Cengiz, Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Kurum amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Çiftçi, ilçe stadında düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerin hazırlamış oldukları halk oyunları, şiirler, spor müsabakaları ve jimnastik gösterileri sergilendiği programda, Gençlik Haftası kapsamında farklı spor alanlarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin protokol üyeleri tarafından verildiği törende, depremzede öğrenciler kendi yörelerine ait halk oyunlarını sergiledi.

HüseyinHüseyin