ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 08:00
Advert

Şebinkarahisar’ın Köylerinde Biriken Çöpler İl Özel İdaresi Tarafından Toplanacak

Yıllardır süren Şebinkarahisar Köylerindeki çöp sorununa sonunda çözüm üretilmek üzere harekete geçildi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 14-03-2023 11:40   Güncelleme : 14-03-2023 11:44
Şebinkarahisar’ın Köylerinde Biriken Çöpler İl Özel İdaresi Tarafından Toplanacak

Yıllardır Şebinkarahisar Köylerindeki çöp sorununa sonunda çözüm üretilmek üzere harekete geçildi.

Giresun İl Özel İdaresi Köylerinde Çöp toplanmayan ilçesi Şebinkarahisar’ın sesini duydu ve çözüm üretmek üzere harekete geçti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Giresun İl Özel İdaresi tarafından Şebinkarahisar’ın Köylerinden çöplerin toplanması için öncelikle çöp konteynerlerinin dağıtımı yapılacak. Buralarda toplanan çöpler belirli aralıklarla çöp kamyonları ile alınacak.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar bir açıklama yaparak şöyle dedi.

“KÖYLERİMİZİN GİRİŞLERİ ARTIK ÇÖP DEPOLAMA ALANI OLMAYACAK

Halkımıza söz verdiğimiz, bir yıla yakın süredir de yakından takip ettiğimiz, köylerimizin katı atıklarının toplanması işine hamt olsun başlıyoruz.

Çöp toplama aracımız ve konteynerlerimiz Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Giresun İl Özel İdaresi tarafından ilçemize gönderildi. Bu hafta itibariyle köylerimize konteynerlerin dağıtımını yaparak önümüzdeki hafta itibariyle köylerimizden çöpleri düzenli olarak almaya başlayacağız.

İnşallah köylerimizdeki nüfus yoğunluğunun arttığı yaz döneminde araç sayısını ikiye çıkararak bütün koylerimizi mahalleleri ile birlikte çöp sorununu ortadan kaldırmış olacağız.

Köylerimizin bu probleminin ortadan kalkmasında her zaman yanımızda olan gerekli talimatları veren Sn. Valimiz Enver Ünlü 'ye, İlçe Kaymakamımız Alay Yazıcı'ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Karaca'ya, Genel Sekreter Yardımcımız Nesrin Öztürk'e, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürümüz Mehmet Çiftçi’ ye, İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ederim.”

HüseyinHüseyin