ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:07
Advert

Şebinkarahisarlıların Muhteşem İftar Buluşması İstanbul Point Otelde gerçekleşti

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, Point Hotel Barbaros’ta düzenlediği geleneksel İftar programında, Öğrenci bursu veren Şebinkarahisarlı iş insanlarıyla Üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

HABER
Giriş Tarihi : 21-03-2024 01:10   Güncelleme : 21-03-2024 01:34
Şebinkarahisarlıların Muhteşem İftar Buluşması İstanbul Point Otelde gerçekleşti

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, Point Hotel Barbaros’ta düzenlediği geleneksel İftar programında, Öğrenci bursu veren Şebinkarahisarlı iş insanlarıyla Üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, Öğrenci bursu veren iş insanlarını ve Üniversite öğrencilerini bir araya getiren Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, 2024 yılı İftar programını, Şebinkarahisarlı Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek’in sahibi olduğu Point Hotel Barbaros’ta yaptı.

 

Katılımın yoğun olduğu program, Kuran tilaveti ile başladı. Oruçların açılmasıyla birlikte Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek bir konuşma yaparak tüm katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Üniversite öğrencilerine burs verilmek üzere Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğine destek veren iş insanlarına teşekkür eden Başkan Şimşek, bu sayede 2023-2024 Eğitim yılında 650 ihtiyaç sahibi Şebinkarahisarlı Üniversite Öğrencisine burs verildiğini söyledi.

Şimşek, Tercih formuna not olarak yazdırıp Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulunu tercih eden 100 Üniversite öğrencisine de ayrıca burs verdiklerini ifade etti. Her yıl bin kişinin üzerinde burs müracaatı aldıklarını ancak imkanlar ölçüsünde burs verebildiklerini, önümüzdeki yıllarda bu sayıyı artıracaklarını ifade eden Şimşek, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Kuruluş amacının önceliğinin öğrencilere burs verme konusu olduğunun bilincinde olarak her zaman Öğrencilerin yanında olacaklarını söyledi. Ayrıca 60. Kuruluş yıldönümünü kutlayan derneğin Şebinkarahisarlı iş insanlarının desteğiyle hedefinden sapmadan hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Şimşek, düzenlenen her programda Point Otel’in kapılarını her zaman sonuna kadar açarak destek veren Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek’e ayrıca teşekkür etti.

Burs veren iş insanları adına Yaşar Sucu’ya konuşması için söz verilirken, Burs alan öğrenciler adına ise Zeynep Çiftçi ve Kaan Karataş konuşma yaptılar. Protokol konuşmalarında TBMM İdare Amiri Hasan Turan, İstanbul Milletvekili Büşra Paker, 23.-24. Dönem Milletvekili Ünal Kacır, Sivil toplum kuruluşları adına Giresun federasyonu başkanı Muhterem Memiş ile Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hasan Satıcı, Vali Nurllah Kalkancı, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, iftar programının anlam ve önemine değinerek konuşmalarında emeği geçenlere teşekkür ettiler

 

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin 2024 yılı iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili TBMM İdare amiri Hasan Turan, AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, 23.-24. Dönem Milletvekili Ünal Kacır, Vali Nurullah Kalkancı, Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, İstanbul Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hasan Satıcı, Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba, Çamoluk Kültür Derneği Başkanı Hacı Halil Canik, Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Müjdat Karayılan, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Korkutacak, Şebinkarahisar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Belkıs Kutlu, Sarıyer Belediye meclis Üyesi Hasan Demiralp, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Siyami Ersek Hatahanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları, Giresun Sağlık Platformu Başkanı Türkiye Hastahanesi Genel Cerrah Doç Dr. Sebahattin Destek, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Ali Özacar, GİRİP Başkan Yardımcısı İlhan Avutman, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Binnaz Kılıç, Kadosan Başakanı Erdal Boyacı, Sarıyer Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Ruşen Aydeniz, Sultanbeyliği Şebinkarahisarlılar Dernek Başknaı Hüseyin Çırak, Eyüp Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Çetin Kurt, Köy Dernek Başkanları, Şebinkarahisarlı İş İnsanları, Sanatçılar iş adamları, STK temsilcileri, burs alan öğrenciler, basın mensupları ve davetliler katıldı.

HüseyinHüseyin