ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 01:57
Advert

ŞEBİNSİAD İstanbul'dan Milletvekili aday adayı olan Giresunluları aynı sofrada buluşturdu

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Kandilli Cemile Sultan Korusu Koru Teras Salonunda düzenlediği iftar programında, İstanbul’da siyasi partilerden Milletvekili aday adayı olan Giresunlular bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-04-2023 11:27   Güncelleme : 01-04-2023 11:57
ŞEBİNSİAD İstanbul'dan Milletvekili aday adayı olan Giresunluları aynı sofrada buluşturdu

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Kandilli Cemile Sultan Korusu Koru Teras Salonunda düzenlediği iftar programında, İstanbul’da siyasi partilerden Milletvekili aday adayı olan Giresunlular bir araya geldi.

ŞEBİNSİAD Başkanı ve aynı zamanda İstanbul AK Parti 2 Bölge Milletvekili aday adayı olan Müjdat Karayılan ve yönetim kurulu, İstanbul’da siyasi partilerden aday adayı olan Giresunlu hemşehrileri ile iftar sofrasında bir araya geldiler.

Farklı siyasi parti ve düşüncede olan adayların aynı sofra etrafında buluşabileceğini gösteren Milletvekili aday adayları kendilerini tanıtarak, partilerinden neden aday adayı olduklarını açıkladılar. Toplantıda Giresun’a dair düşüncelerini ifade ederek değerlendirmelerde bulundular.

ŞEBİNSİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programı Milletvekili aday adayları tarafından taktirle karşılanırken, Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan ve Yönetim Kuruluna organizasyon için teşekkür ettiler. Programa, İstanbul Milletvekili Emine Gülüzar Emecan ve Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş'te katılarak Giresunlu hemşehrilerinin yanında oldular.

ŞEBİNSİAD Başkanı ve AK Parti 2 Bölge Milletvekili aday adayı olan Müjdat Karayılan yaptığı açıklamasında kısaca şöyle dedi. “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem dolayısı ile Giresun’umuz tarafından düzenlenen yardımlarda gösterilen birlik ve beraberliğimizin, siyasete de yansıtılması amacıyla iftar programı organize edilmiş olup, siyaset yapıcı Milletvekillerimizin ekonomi politikaları ile ülkemizin kalkınması, işbirliği ve iş dünyasının da gelişimine katkı sağlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Geçen dönem TBMM’de Giresunlu 7 Milletvekili olduğunu, 14 Mayıs seçimlerinde neden 28 Milletvekilimiz olmasın diyen Başkan Karayılan, Şebinkarahisarlı iş insanlarının yıllık 3,5 Milyar dolar ciro yaptığını, Giresun’un ise 10 Milyar dolar civarında olduğunu söyleyerek, toplam da ülkemizin cirosunun %10 seviyesine denk geldiğini söyledi. Giresunluların ekonomiye olan bu katkısının Giresunlu adaylar tarafından da siyasete yansıtılarak yüksek oranda yer almasını temenni ediyoruz” dedi

Programa Katılan Giresunlu Milletvekili ve Milletvekili aday adayları:

- İstanbul CHP Milletvekili Emine Gülizar Emecan 

- Sezgin Karataş AK Parti 3. Bölge aday adayı İstanbul

- Furkan Koyuncu Yeniden Refah Partisi 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Orhan Koç AK Parti 1. Bölge aday adayı İstanbul

- Devrim Alparslan CHP 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Savaş Şahin AK Parti 3. Bölge aday adayı İstanbul

- Mustafa Mican AK Parti 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Aslan Karaca Yeniden Refah Partisi 3. Bölge aday adayı İstanbul

- Yakup Pala AK Parti 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Hasan Karakaya AK Parti 1. Bölge aday adayı İstanbul

- Murat Gündoğdu İYİ Parti 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Arda Karaarslan AK Parti 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Bengi Başar CHP 1 Bölge aday adayı İstanbul

- Sebahattin Destek AK Parti 1 Bölge aday adayı İstanbul

- Fatih Bilal Danalıoğlu AK Parti 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Hüseyin Cahit Özbay AK Parti 2. Bölge aday adayı İstanbul

- Kenan Aygün Gelecek Partisi 3. Bölge aday adayı İstanbul

- Muhterem Memiş - Giresun Fedarasyon Başkanı 

HüseyinHüseyin