ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 14:46
Advert

ŞEBİNSİAD Şebinkarahisar’da Ramazan Kumanyası Dağıttı

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği ŞEBİNSİAD Şebinkarahisar’da bulunan ihtiyaç sahiplerine 1020 adet Ramazan Kumanyası dağıttı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 22-03-2023 12:09   Güncelleme : 22-03-2023 12:19
ŞEBİNSİAD Şebinkarahisar’da Ramazan Kumanyası Dağıttı

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şebinkarahisar'a giderek, Şebinkarahisar’da bulunan depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere 1020 adet Ramazan kumanyası dağıttı.

Şebinkarahisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfından alınan listeye göre dağıtımı yapılan Ramazan kumanyaları, mahalle ve köy muhtarları aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıran dernek yöneticileri, Şebinkarahisar’da misafir edilen depremzede ailelere ise bizzat Başkan Müjdat Karayılan ve ekibi tarafından verildi.

ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “ 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem dolayısı ile düzenlediğimiz yardım kampanyamıza destek verip 3 Tır yardım göndermemize vesile olan hemşehrilerimiz, yine Ramazan kumanyası için kampanyamıza destek verdiler. Şebinkarahisar’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize 1020 adet Ramazan kumanyasını ulaştırmamıza vesile oldular. Tüm hayırsever hemşehrilerimize ve Dernek yönetim kurulunda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

HüseyinHüseyin