ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 23:01
Advert

Tarım Kredi Kooperatif Marketin 400. şubesi Giresun'da açıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ortaklarından aldığı doğal ve kaliteli ürünleri tüketiciyle buluşturan Kooperatif Market ülke genelinde açtığı şubeler ve genişleyen ürün yelpazesiyle büyümeye devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Market’in 400. Şubesi, Giresun'un Keşap ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 25-08-2021 01:06
Tarım Kredi Kooperatif Marketin 400. şubesi Giresun'da açıldı
"

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Mağazacılık bünyesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını geliştirmeye devam ediyor. İlk şubesi 2017'de açılan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 400. şubesi Giresun’un Keşap ilçesinde hizmet vermeye başladı.

 

Açılışta konuşan Tarım Kredi Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, 400. mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Tarım Kredinin bir çiftçi kuruluşu olduğunu belirten Poyraz, şunları söyledi:

 

"Tarım Kredi, 17 bölge birliği, 1615 kooperatifi, yaklaşık 19 iştiraki ile çiftçimizin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır. Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye'de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Üretici ile tüketici arasında köprü olma noktasında yapılanmasını hızlı bir şekilde geliştirerek dönüştürüyor. Tarım Kredi Kooperatif Market markasıyla satış noktaları oluşturduk. İlk şubesini 2017'de açtığımız ve başlangıçta fiyat regülasyonu amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketlerin sayısı 2021 Ağustos ayında 400’e ulaştı. Planlaması yapılan şubelerimizin de açılışları devam ediyor. Tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayımızı ise arttırmayı planlıyoruz. Hedefimiz 500 market sayısına ulaşmak"

 

40 İLDE 400 MAĞAZA

 

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım ise dünyada tarımın ve kooperatifçilik mantığının gelişimine paralel olarak Tarım Kredi Kooperatiflerinin özellikle son dönemlerde bir dönüşüm içerisinde olduğunu ifade ederek, "Bu manada Türk çiftçisini desteklerken onların daha iyi koşullarda ürünlerini satabilmesi ve tüketicinin mutfağına gidebilmesi için Tarım Kredi Kooperatifleri gerekli dönüşümü yaparak son 3 yılda marketçilik sektöründe de yerini aldı. Giresun şubemiz ile 40 ilde 400 şube sayısına ulaştık" dedi.

 

Yıldırım, gelecek 5 yılda stratejilerinin hazır olduğunu vurgulayarak, Tarım Kredi Kooperatif Marketi dünya standartlarına uygun hale getirip topluma ve çiftçiye katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

 

Açılışa, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Keşap Kaymakamı Çetin Kılınç, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa, TAREKS Hayvancılık Genel Müdürü Adem Tatlı, Trabzon Bölge Müdürü Osman Tomruk, Samsun Bölge Müdürü Erol Apaydın, Bölge ve Kooperatif yetkilileri, şirket yöneticileri ve davetliler katıldı.

 

 

GENEL MÜDÜR POYRAZ’DAN KOOPERATİF ZİYARETİ

 

Genel Müdür Poyraz, Trabzon Bölge Birliği faaliyet alanında yer alan Giresun’da Keşap, Espiye ve Aslancık Tarım Kredi Kooperatiflerini ziyaret etti. Poyraz, Bölge Müdürü Osman Tomruk’tan 2020 yılı faaliyetleri ve 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Poyraz, kooperatif çalışanları ve ortaklarla da sohbet etti.

 

Genel Müdür Poyraz’ın ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Eyüp Doğan, TAREKS Hayvancılık Genel Müdürü Adem Tatlı, TK Market Genel Müdürü Bayramli Yıldırım, Samsun Bölge Müdürü Erol Apaydın ve Bölge Birliği yetkilileri de hazır bulundu.

 

AdminAdmin