ŞEBİN GÜNDEM
HV
02 MAYIS Perşembe 01:01
Advert

Tatlı’dan Toplantı Sonrası Müjde

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’nın Başkanlığında İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarının katılımlarıyla, Kasım ayı Belediye Başkanları istişare toplantısı, Kovanlık Beldesinde gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında konuşan Tatlı, Kovanlık – Aydındere yolu ihale tarihinin 8 Aralık 2021 olarak belirlendiğini, yoğun çalışmaların sonunda, halkımıza bu müjdeyi vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

GİRESUN
Giriş Tarihi : 13-11-2021 01:42
Tatlı’dan Toplantı Sonrası Müjde
"

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında hemşehrilerimize sözünü verdiği bu yol, Kovanlıklı ve Aydındereli hemşehrilerimize rahat ulaşım imkanı sağlayacak olup güzergâhta meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazaların önüne geçilecektir dedi.

22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel afeti nedeniyle yatırımlar konusunda ilimize ayrılan ödeneğin daha fazlası kullanılmak zorunda kalmış ve önceden planlanan projelerin geç kalmasına sebebiyet vermişti. Lakin Güçlü Bir Devlet Güçlü Bir Millet anlayışımızdan ödün vermeden yollarına devam ettiklerini belirten Kenan Tatlı, sabrın sonu selamettir diyerek bu konuda da güzel bir sonuca vardıklarını belirtti.

İlimize her daim gerekli destekleri vererek yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve Karayolları Genel Müdürü  Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkürlerini ileten İl Başkanı, değerli Giresunlularımıza hayırlı olsun dedi.

AdminAdmin