ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 07:25
Advert

Vali Ünlü, Giresun HEM ve Kurslarında İncelemelerde Bulundu

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi ile Zeytinlik Mahallesindeki Ek Binasını ziyaret ederek İncelemelerde bulundu. Vali Ünlü, Halk Eğitimi Merkezinde devam eden Altın Yaldızlama, Aşçılık, Üniversiteye Hazırlık (Mezunlar için), Resim Atölyesi, Maske Üretimi, Bilgisayar ve El sanatları kurslarını ziyaret ederek kurslarda yapılan çalışmalar ve ortaya çıkan ürünler hakkında bilgiler alarak; öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler ile sohbet etti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 26-02-2021 00:54
Vali Ünlü, Giresun HEM ve Kurslarında İncelemelerde Bulundu
"

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi ile Zeytinlik Mahallesindeki Ek Binasını ziyaret ederek, Seramik Biçimlendirme, Sepet Örücülüğü, Gümüş Kazaz, Çinicilik, İğne Oyası, Çeyiz Ürünleri Hazırlama kurslarında incelemelerde bulundu.

 

 

Vali Ünlü’nün ziyaretinde Halk Eğitimi Merkezi Müzik ve Gösteri Sanatları öğretmenlerince müzik dinletisinde bulunuldu. Ayrıca, Kemençe ustası Ataol Demir ve genç öğrencisi tarafından kemençe dinletisi gerçekleştirildi.

 

Vali Ünlü, ziyaret ve incelemelerle ilgili yaptığı değerlendirmede; Halk Eğitimi kursları ile vatandaşlarımıza temel, mesleki, teknik, sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırarak, hayat kalitelerini yükseltmenin amaçlandığını dile getirdi.

 

Ünlü “Kurslarımızda hummalı bir çalışma var. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde 1 Eylül 2020 tarihinden 25 Şubat 2021 tarihine kadar açılan 200 kursa toplam 2 Bin 698 kursiyerimiz katılım sağlamıştır. Özellikle kadınlarımızın ilgisi beni çok mutlu ediyor, desteğimiz her zaman sizlerle” diyerek Zeytinlik Mahallesinin daha cazip hale getirilmesi için bu kurslarında değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Ziyaretler ve incelemeler sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Şube Müdürü Recep Celep, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun ile Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerleri de hazır bulundu.

 

 

AdminAdmin