ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 01:06
Advert

Windows 11 beta kullanıcıları Android uygulamalarını test etmeye başlayabilir | Engadget

Android uygulamaları nihayet Windows 11'de kullanılabilir, ancak yalnızca Insider Preview sürümünün bir parçası olarak.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-10-2021 21:06
Windows 11 beta kullanıcıları Android uygulamalarını test etmeye başlayabilir | Engadget
"

Bir süreliğine uçlarda yaşamaya istekli olmanız koşuluyla, nihayet Windows 11'de Android uygulamalarını deneme şansınız var. Microsoft, Amazon Appstore'u etkinleştiren ve Android uygulamalarını Windows'ta çalıştırmayı destekleyen bir Insider Preview beta yayınladı. İlk testin bir parçası olarak yalnızca 50 seçilmiş uygulama mevcut (Kindle uygulaması, Lords Mobile ve Lego Duplo World gibi), ancak Microsoft "önümüzdeki aylarda" daha fazlasını vaat ediyor.

Amaç, Android uygulamalarının Windows 11'e ait olduğunu hissettirmektir. Çoklu görev yapabilir, bildirimleri kontrol edebilir ve Windows erişilebilirlik özelliklerini kullanabilirsiniz. Fare ve klavye girişi mevcuttur, ancak birçok uygulama dokunmatik ekrandan şaşırtıcı bir şekilde faydalanacaktır.

Beta yalnızca ABD'de AMD, Intel ve Qualcomm yongaları kullanan uyumlu cihazlar için mevcuttur. Bu, Android uygulamalarının piyasaya sürüldüğünde mevcut olmamasından dolayı hüsrana uğrayanları tatmin etmeyecek. Anlamlı bir fark yaratacak kadar büyük bir Amazon kataloğunu bırakın, resmi bir sürümden önce bir süre beklemeniz gerekecek. Yine de bu bir başlangıç ​​ve gecikmenin korktuğunuz kadar uzun olmayacağını gösteriyor.

AdminAdmin