ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 07:22
Advert

Yasin Yeşil, çekimlerini Şebinkarahisar’da yaptığı “Gavurun Kızı” adlı klibini yayınladı

Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçılarından Yasin Yeşil, uzun bir bekleyişin ardından sevindirecek bir haberle hayranlarının karşısına çıktı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 04-11-2023 17:14   Güncelleme : 04-11-2023 17:23

Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçılarından Yasin Yeşil, uzun bir bekleyişin ardından sevindirecek bir haberle hayranlarının karşına çıktı. Kendisine ait söz ve müziği olan "Gavurun Kızı" adlı türküsünün klip çekimini Şebinkarahisar'da gerçekleştiren Yeşil, sevenlerinin beğenisine sunmaktan mutluluk duydu.

 

Proje, Şebinkarahisar'ın önde gelen turizm şirketlerinden Tufan Turizm'in sponsorluğunda gerçekleşti. Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Yasin Yeşil, tarihi mekanlarda gerçekleştirilen çekimlerle "Gavurun Kızı" klibini sevenleriyle buluşturdu. Bu önemli çalışmayla birlikte Türk Halk Müziği, Şebinkarahisar'ın güzelliklerini ve tarihi atmosferini de tüm dünyaya tanıtma fırsatı buldu.

 

Klip çekimleri için seçilen mekanlar büyük bir özenle seçildi. Şebinkarahisar'ın tarihi ve turistik değerlerinin ön planda olduğu çekimler, hem müziğe hem de mekanlara ayrı bir hava kattı. Türk Halk Müziği sevenlerinin büyük bir merakla beklediği klibin Şebinkarahisar'da çekilmesi, bölgeye olan ilgiyi artırdı ve turizm açısından da büyük bir promosyon niteliği taşıdı.

 

Yasin Yeşil'in "Gavurun Kızı" adlı türküsü, söz ve müziğiyle olduğu kadar anlattığı hikayeyle de dinleyicilerin kalbini fethetmeyi başardı. Bu sebeple klip, türkünün ruhunu yansıtmak adına büyük bir öneme sahipti. Şebinkarahisar'ın atmosferi ve tarihi dokusunu da içinde barındıran klip, müzikseverlerden tam not aldı.

 

Yasin Yeşil, kendisine ait olan bu özel türküyü kliple taçlandırmak istediğini belirtti. Birlikte çalıştığı ekip ve Şebinkarahisar halkı tarafından da büyük bir destek gören sanatçı, klip çekimlerinde hem mücadele dolu bir yolculuk hem de Şebinkarahisar'ın eşsiz güzellikleriyle dolu bir macera yaşadı.

HüseyinHüseyin