ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 12:57
Advert

Android 12, 'önümüzdeki birkaç hafta içinde' Pixel telefonlara gelecek

Google, birkaç geliştirici önizlemesi ve beta derlemesinin ardından resmi olarak Android 12'yi başlattı. Birkaç hafta içinde Pixel 3 ve üzeri cihazlarda kablosuz olarak yayınlanacak, ancak Google bu tarihi resmi olarak paylaşmadı.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-10-2021 07:31
Android 12, 'önümüzdeki birkaç hafta içinde' Pixel telefonlara gelecek
"

Google'ın en son büyük Android güncellemesi olan Android 12 henüz genel kullanıma açık değil, ancak yaklaşıyor. Şirket, Android Geliştiricileri sitesinde, kaynağı Android Açık Kaynak Projesi'ne (AOSP) aktardığını ve güncellemeyi "resmen" yayınladığını yazdı. Android 12 teknik olarak mevcut olmasına rağmen, gönderiye göre "önümüzdeki birkaç hafta" boyunca Pixel telefonunuzda bir güncelleme olarak görünmeyecek.

Başladığında, gelecek Pixel 3, Pixel 3A, Pixel 4, Pixel 4A, Pixel 4A 5G, Pixel 5 ve Pixel 5A telefonlara (vay be, Google kesinlikle bunlardan birçoğunu yapıyor). Bu, bu yıl daha sonra piyasaya sürüldüğünde Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da göreceğiniz yazılımdır.

Google'a göre 2021'de Samsung Galaxy, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo ve Xiaomi cihazlarına da gelecek.

Merak ettiyseniz diye. Android 12'de ne var, hem Pixel 3 hem de Pixel 4A 5G'de kapsamlı bir şekilde test ettiğim yazılımın bir incelemesini aldım. Bu, çoğunlukla Google'ın yeni Material You tasarım diliyle Android'in görünümünü değiştirmeye odaklanan bir güncellemedir. Uygulamalarınızın konumunuza, mikrofonunuza ve kameranıza nasıl eriştiği konusunda daha fazla şeffaflık sunan yeni bir gizlilik panosu da dahil olmak üzere denemeye değer başka özellikler de var, ancak genel olarak bu, telefonunuzu kullanma şeklinizi büyük ölçüde değiştirmeyi amaçlayan bir güncelleme değil.

Güncelleme geldiğinde güncellemeyi indirmek ve yüklemek için fazladan bir yardıma ihtiyacınız olursa, bunu Pixel'inizde veya desteklenen diğer telefonunuzda yapmak için adım adım bir kılavuz hazırlayacağız, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.< /p>

AdminAdmin