ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 03:03
Advert

Google, Android | Engadget

Google, Android'in iş profili özelliğini daha fazla cihaza getirmeyi planlıyor..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-10-2021 18:20
Google, Android | Engadget
"

Google, Android'in profili özelliğini daha fazla cihaza getirmeyi planlıyor. Araca aşina değilseniz, iş ve kişisel uygulamalarınızı birbirinden ayırır ve telefonunuza, bağlantıyı kesmeniz gerektiğinde devre dışı bırakmak için kullanabileceğiniz bir geçiş düğmesi ekler.

Anahtarı çevirdiğinizde, bilgisayarınıza yüklediğiniz işle ilgili uygulamalar cihaz size bildirim gönderemez ve konumunuza erişemez. Ayrıca, kişisel uygulamalarınızdaki verileri siler ve şirketinizin BT departmanının kişisel bilgilerinize erişmemesini sağlar.

Araç şu anda yalnızca kurumsal müşteriler tarafından kullanılabilir, ancak 2022'den itibaren Google, Workspace kullanıcılarına sunmaya başlayın. Daha sonra bunu diğer kimlik sağlayıcıların kullanımına sunmayı planlıyor. Şirket, "Bu, sonunda Android'i iş amaçlı kullanan herkesin tek bir arayüzde iş ve kişisel uygulamaları ayırmasına ve işle ilgili tüm uygulamaları tek bir tıklamayla duraklatmasına izin verecek" dedi. Özelliğin genişletilmesi, işletme sahiplerine ve serbest çalışanlara çok yardımcı olacaktır, ancak neredeyse herkes daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmaktan yararlanabilir.

AdminAdmin