ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 08:59
Advert

Kovid-19'dan ölen Havva Cağcağ toprağa verildi

Samsun'da Kovid-19 tedavisi gördüğü sırada bebeği sezaryenle alındıktan sonra hayatını kaybeden Havva Cağcağ, memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-09-2021 16:35
Kovid-19'dan ölen Havva Cağcağ toprağa verildi
"

Giresun'da yaşayan ve 8 aylık hamile olan 28 yaşındaki Havva Cağcağ, bir süre önce Kovid-19 nedeniyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. Bu sırada durumu ağırlaşan kadının karnındaki bebek sezaryenle alındı. Cağcağ, bebeğinin alınmasından kısa süre sonra hayatını kaybetti. Cağcağ'ın cenazesi, ailesi tarafından alınarak Ordu'nun Korgan ilçesine bağlı Yukarıkopınar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Genç kadın için burada helallik alındıktan sonra cenazesi aynı mahalledeki Merkez Camisi avlusuna götürüldü. Havva Cağcağ'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine, Cağcağ'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar ve çok sayıda Şebinkarahisarlı katıldı.

 

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Havva Çağcağ'ın, hamile olduğu için Kovid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi. Erkek olan bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

 

“TARİFSİZ BİR ACI”

 

Cenaze törenine katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı; “Meclis Üyemiz İhsan Cağcağ’ın gelini Hava kızımızın Ordu-Korgan’daki cenaze törenine iştirak ettik. Tarifsiz bir acı. Rabbim ailesine, sevenlerine sabırlar versin. Geride bıraktığı yavrusuna uzun, sağlıklı ömürler nasip eylesin.” dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin