ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 22:45
Advert

Microsoft ve AMD, bir 'Halo Infinite' Radeon RX 6900 XT GPU verecek | Engadget

Şirketler sonunda oyuna ışın izlemeyi de getirmek için birlikte çalışıyorlar.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-10-2021 19:16
Microsoft ve AMD, bir 'Halo Infinite' Radeon RX 6900 XT GPU verecek | Engadget
"

Özel sürüm Xbox Series X ve denetleyicinin ötesinde, bu sefer PC oyuncuları için daha fazla Halo Infinite temalı donanım yolda. Microsoft ve AMD, lansmanından bir süre sonra oyuna ışın izleme eklemek için bir araya gelmekle kalmadılar, sınırlı sayıda bir Radeon RX 6900 XT Halo Infinite grafik kartı oluşturdular.

iBu içerik, gizlilik tercihleriniz nedeniyle kullanılamıyor. Ayarlarınızı buradan güncelleyin, ardından görmek için sayfayı yeniden yükleyin.

GPU'nun tasarımı Master Chief'in Mjolnir zırhını temel alır ve bir fanın etrafında yansıtıcı, iridyum altın bir çerçeveye, karakterin kaskındaki Cortana AI modülünü taklit eden mavi bir ışığa ve 117 Spartan çağrı işaretine sahiptir. Microsoft, grafik kartının Xbox Series X/S konsollarıyla aynı RDNA 2 mimarisini kullandığını belirtiyor.

İşte sorun şu: GPU'yu satın alamayacaksınız. Microsoft, AMD, geliştirici 343 Industries ve bazı ortakları önümüzdeki haftalarda grafik kartını dağıtacak. İlgileniyorsanız, daha fazla ayrıntı için Halo ve AMD Radeon Twitter hesaplarına göz atmaya değer.

AMD, 343 Industries'in Halo Infinite için özel bilgisayar ortağıdır. Oyunu AMD'nin GPU'ları ve Ryzen işlemcileri için optimize etmek için son birkaç yıldır birlikte çalışıyorlar. Birincisi, ekran yırtılmasını azaltan ve uyumlu monitörlerde HDR görsellerini artıran AMD FreeSync Premium Pro desteği var.

iBu içerik, gizlilik tercihleriniz nedeniyle kullanılamıyor. Ayarlarınızı buradan güncelleyin, ardından görmek için sayfayı yeniden yükleyin.

Başka bir yerde Microsoft, Halo Infinite deneyiminin PC'de nasıl görüneceğini gösteren bir video yayınladı. Şirket ilk kez aynı gün konsollara ve PC'ye bir Halo oyunu getiriyor. En başından itibaren, ultra geniş ekranlar ve eski tarz LAN kurulumlarının yanı sıra kare hızı özelleştirmesi ve üçlü tuş bağlantıları için destek olacak. Microsoft ayrıca Razer Chroma RGB cihazlarındaki aydınlatmayla senkronize olan Discord ve oyun içi etkinliklerle “derin entegrasyon” vaat ediyor. Bazı Halo Infinite Razer çevre birimleri de var.

Halo Infinite, 8 Aralık'ta Xbox konsollarına ve PC'ye çıkacak. Işın izlemede olduğu gibi, kampanya işbirliği ve Forge modları lansman sırasında mevcut olmayacak. 343 Industries, bu özellikleri daha sonra ekleyecektir.

AdminAdmin