ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 05:08
Advert

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Bölge Divan Toplantısı Yapıldı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği bölge divan toplantısı, Üsküdar Sophia Çengelköy’de gerçekleştirildi.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 27-02-2023 18:53   Güncelleme : 27-02-2023 18:56
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Bölge Divan Toplantısı Yapıldı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği bölge divan toplantısı, Üsküdar Sophia Çengelköy’de gerçekleştirildi.

Altmış köy ve mahalle dernek başkanının katıldığı kahvaltılı bölge divan toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Divan toplantısına Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, İBB meclis üyesi Bora Kılıç, Ümraniye Belediyesi meclis üyesi Orhan Koç, Şişli Belediyesi meclis üyesi Mehmet Öztürk, Giresun İl Özel İdaresi meclis üyesi Uğur Eraslan, Şebinkarahisar Vakfı Başkan vekili Prof. Dr. Tayfun Yücel, Sanayici ve İşadamları Derneği başkanı Müjdat Karayılan, Şebinkarahisar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Av. Nilgün Yücel, Şebinkarahisar Belediye Spor Klübü başkanı Bayram Karaman, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği başkanı Bayram Korkutacak, Ataşehir Giresunlular Derneği başkanı Ali Özacar, Kadosan Oto Sanayi Sitesi başkanı Erdal Boyacı, Eyüp Şebinkarahisarlılar Derneği başkanı Çetin Kurt, Sultanbeyli Şebinkarahisarlılar Derneği başkanı Hüseyin Çırak, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları başkanı Binnaz Kılıç ve yönetim kurulu ile köy ve mahalle dernek başkanları, başkan vekilleri, sanatçılar ve basın mensupları katıldı.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği Divan toplantısında Başkan Mehmet Şimşek, Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Şebinkarahisar Sivil Toplum Kuruluşlarının birlikte deprem bölgelerine ve depremzedelere yaptığı ayni ve nakdi yardımları değerlendirdi. Ramazan ayında yapılacak etkinliklerinin planlanması, geleneksel 19 Mayıs kültür etkinlikleri, dernek merkezi inşaat durumu, Şebinkarahisar’a yapılacak ayni yardımlar hakkında bilgileri detaylı olarak toplantıya katılanlara anlattı.

Protokol konuşmaları ve Şebinkarahisar köy ve mahalle derneklerinde yenilenen kongrelerde yeni görevlerine seçilen dernek başkanlarını tanıştırma ve gündemle alakalı konularda konuşmaları için tüm dernek başkanları konuşma yaparak görüş ve düşüncelerini aktardılar.

HüseyinHüseyin