ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:51
Advert

'Uncharted' film fragmanı, Nathan Drake'in en büyük hitlerini oynuyor | Engadget

Bu kargo uçağı dizisi çok tanıdık geliyor..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:20
'Uncharted' film fragmanı, Nathan Drake'in en büyük hitlerini oynuyor | Engadget
"

Sony, on yılı aşkın süredir bir Uncharted filmi çekmeye çalıştıktan sonra nihayet bir Uncharted filmi yayınlıyor. Filmin, Tom Holland'ın Nathan Drake'in klasik kıyafeti içinde bir anlık görüntüsünün ötesinde gerçekten var olduğuna dair daha fazla kanıta ihtiyacınız varsa, işte ilk fragman.

Hollanda, karakterin çok daha genç bir versiyonunu oynasa da (Mark Wahlberg'in Sully'si Oyunlardan ziyade açılış anlarında şakalar, yeterince eğlenceli fragman, Drake'in dünyayı dolaşan maceralarından en unutulmaz anlardan bazılarını içeriyor. Bir uçurumun üzerinde sallanan bir tren vagonuna tırmandığı yer yok, ancak Uncharted 3'teki kargo uçağı set parçası ve tıpkı Uncharted 4'teki gibi bir mağarada mahsur kalan bir gemi var. Klipte bazı yeraltı keşifleri de var. .

iBu içerik, gizlilik tercihleriniz nedeniyle kullanılamıyor. Ayarlarınızı buradan güncelleyin, ardından görmek için sayfayı yeniden yükleyin.

Film, birkaç gecikmenin ardından 11 Şubat'ta vizyona girecek. David O. Russell, Seth Gordon ve Shawn Levy gibi yönetmenlerin Zombieland ve Venom yönetmeni Ruben Fleischer filmi görmeden önce belirli noktalarda bağlanmasıyla yıllar içinde bir Uncharted filmi yapma girişimleri durdu ve başladı. Proje o kadar uzun süredir geliştiriliyordu ki, Wahlberg bir süredir karakterin akıl hocası yerine Drake'i oynamaya hazır görünüyordu.

Bazı izleyiciler seriye yeni gözlerle geliyor olabilir (belki de çünkü hayatlarında daha fazla Tom Holland'a ihtiyaç duyarlar) ve tüm bu yaygaranın ne hakkında olduğunu görmek için oyunları oynamak isteyebilirler. Sony Pictures, fragmanın sonuna, 2022'nin başlarında PlayStation 5 ve PC'ye gelecek olan, yeniden düzenlenmiş bir Uncharted 4 ve Uncharted: The Lost Legacy paketi hakkında kullanışlı bir hatırlatıcı ekledi.

Fragmanın gelmemesi ihtimaline karşı Beklediğiniz şeyle oldukça örtüşüyorsa veya Hollanda sizce bu konser için doğru kişi gibi görünmüyorsa, Nathan Fillion'un haydut hazine avcısını oynadığı birkaç yıl öncesine ait bu kısa hayran filmine göz atmaya değer. Harika.

iBu içerik, gizlilik tercihleriniz nedeniyle kullanılamıyor. Ayarlarınızı buradan güncelleyin, ardından görmek için sayfayı yeniden yükleyin.

AdminAdmin