ŞEBİN GÜNDEM
HV
17 NİSAN Çarşamba 02:47
Advert

Yeni fragmanlar: Eternals, Welcome to Earth, The Girl in the Woods ve daha fazlası

Bu hafta: Marvel's Eternals için tam uzunlukta bir fragman, batı The Harder They Fall'a yeni bir bakış, Will Smith dünyayı dolaşıyor ve nedense flört şovu Sexy Beasts ikinci sezonu aldı.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-10-2021 20:19
Yeni fragmanlar: Eternals, Welcome to Earth, The Girl in the Woods ve daha fazlası
"

Böylece, tüm sezonda ima edilen büyük bir dönüş yaptık ve ayrıca şovun iki çifti için bazı önemli anlar yaşadık ve bu da Ted Lasso'nun ikinci sezonun sondan bir önceki bölümünü izlemeyi çok stresli hale getirdi (en azından benim için). Finalde her şeyi nasıl toparlayacaklar bilmiyorum; Sanırım en az bir cephede uçuruma doğru gidiyoruz.

Şu anda akışta çok fazla iyi şey var, gerçekten güzel bir problem.

İşte bu haftanın fragmanları özeti:

Eternals

Marvel's Eternals için yepyeni bir fragman, önceki teaser/fragmanlarda gördüğümüz bazı aksiyon sahnelerine ve ayrıca Brian Tyree Henry'ye Phastos olarak ilk bakışa sahip , kocası ve oğluyla birlikte, görünüşe göre MCU'da büyük ekranda görünen ilk queer çift (bu ayrıntı için h/t Gizmodo). Özetlemek gerekirse: Eternals, atlamak ve insanlığa yardım etmek için bekleyen ve zamanın geldiğine karar vermiş mega kahraman muhafızlarıdır. Gemma Chan, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Salma Hayek ve Kit Harington'ın da rol aldığı Eternals, 5 Kasım'da vizyona giriyor.

Dünyaya Hoş Geldiniz

Will Smith bu fragmanı bir itirafla açar: Hiç dağa tırmanmadı veya gölde yüzmedi ve bir şeyleri kaçırmış olabileceğini düşünmeye başlıyor. Dünyaya Hoş Geldiniz, Smith'i dünya çapında bazı ücra yerlere yaptığı bir gezide takip eden, her zamanki çarpıcı konum fotoğrafçılığıyla National Geographic'ten altı bölümlük bir dizi. Aralık ayında Disney Plus'a geliyor.

Seksi Canavarlar

Bu ... insanların, potansiyel taliplerinden görünüşlerini gizlemek için ayrıntılı hayvan/canavar/yaratık kostümleri giydiği ve makyaj yaptığı, böylece yalnızca kişiliklerine göre yargılanabildikleri bu sıra dışı flört şovu, bir nedenden dolayı ikinci sezonuyla geri döndü. Fragman, “Bitiş zamanlarının bir işareti” ve “gerçekten kabuslar” gibi incelemelerden alıntılar kullanarak tuhaflığa doğru eğiliyor ve bu da şu soruyu soruyor: Gerçekten ikinci bir sezona ihtiyacımız var mıydı? Netflix'in öyle düşündüğü açık. Sexy Beasts'in ikinci sezonu 7 Ekim'de başlıyor.

Ormandaki Kız

Kuzeybatı Pasifik'teki bir kız, ormanda bir kapının arkasında yaşayan ve dünyayı canavarlardan koruyan gizemli bir insan kolonisinden kaçar. Krysten Ritter, Stefanie Scott, Misha Osherovich, Sofia Bryant Will Yun Lee, Reed Diamond ve Leonard Roberts'ın oynadığı dizinin bazı bölümlerini yönetmek için anlaştı. The Girl in The Woods 21 Ekim'de Peacock'a geliyor.

iframe> The Harder They Fall

Bu western için Haziran ayında rakip haydut çeteler hakkında bir teaser aldık, ama işte ilk resmi fragmanımız ve inanılmaz derecede yıldızlarla dolu The Harder They'in çıkış tarihi Düşmek. Nat Love'ın biraz daha arka planını ve neden hapsedildiği bir tren vagonundan yeni kaçan Rufus Buck'ı (tam anlamıyla) vurduğunu anlıyoruz. Jonathan Majors, Zazie Beetz, Idris Elba, Delroy Lindo, Damon Wayans, Jr. ve Regina King, 3 Kasım'da Netflix'e gelecek olan The Harder They Fall'ın başrollerinde.

AdminAdmin